Verzend- en retourinformatie

Beautifullady is een webwinkel met artikelen in-stock (op voorraad). Onze items zijn afkomstig uit Azie. (Turkije en China)

Er geldt voor ieder bestelling standaard verzendkosten van EUR 4.99 binnen Nederland en EUR 11.99 naar Belgie tenzij anders aangegeven (acties).

Gratis bezorging binnen Nederland vanaf een totaal aankoopbedrag van EUR 49.99 en naar Belgie vanaf totaal EUR 99.99 tenzij anders aangegeven (acties).

Voor alle artikelen geldt verzending binnen 24u tijdens werkdagen, uitgezonderd overmacht tgv bv. problemen die liggen bij het bedrijf verantwoordelijk voor de bezorging. Hierbij kunnen Wij niet aansprakelijk gesteld worden.

We zullen de grootst mogelijke bezorgdheid en snelst mogelijke levertijd in acht nemen bij het aannemen en verwerking van Uw bestelling.

Indien er om de een of andere reden vertraging oploopt zullen wij U binnen 1 werkdag na het plaatsen van Uw bestelling hiervan op de hoogte brengen. In dat geval hebt U recht op kosteloos annulering van Uw bestelling en zal U Uw geld binnen 14 dagen na annulering teruggestort krijgen op Uw rekening. U hebt hierbij geen recht op schadevergoeding.

De levertijden zijn indicatief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en/of schadevergoeding eisen.

Indien het bestelde product om bepaalde redenen niet geleverd kan worden, zullen wij U een alternatief aanbieden welke U kan aannemen of afwijzen. In dit geval zal het betaalde bedrag eveneens binnen 14 dagen teruggestort worden.

U hebt het recht om Uw aankoop (m.u.v. lingerie-artikelen) binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen mits deze ongebruikt en zoveel als mogelijk in originele verpakking is. Hiervoor kunt U gebruikmaken van ons contactformulier welke we binnen 2-3 werkdagen zullen beantwoorden. Na contact zal U een retourformulier toegestuurd worden per mail welke U kunt uitprinten, invullen en toevoegen aan Uw retouren. Ook wij willen meedenken aan het natuur en niet onnodig papier verspillen.

We willen U niet meer laten betalen als het voor minder kan😉

Retourkosten zijn voor eigen rekening van de klant. Dit om de prijzen van onze producten zo laag mogelijk te kunnen houden. Tenslotte moeten de kosten hiervoor ergens uit gehaald worden en worden daarom door alle bedrijven verrekend in het verkoopprijs…

Het vergoeden van Uw retourbedrag zal geschieden binnen 14 dagen na ontvangst door ons m.u.v. vakanties en feestdagen. Hierdoor kan enige vertraging oplopen in de verwerking ervan.

Ruilen van producten waarvoor de mogelijkheid bestaat kan binnen 14 dagen op voorwaarde dat de bezorgkosten voor levering van het nieuwe product ten koste valt van de klant.

Het risico van beschadiging of vermissing ligt tot moment van bezorging bij Ons of het bedrijf welke verantwoordelijk is hiervoor (postbedrijf).

Alle voorwaarden en prijzen in de webshop zijn geldig muv typefouten en problemen bij de leveranciers van de producten waar wij geen invloed op hebben.

We doen ons uiterste best om een zo reeel mogelijke beeld te geven van onze items op de foto’s die we zelf nemen met verschillende lichteffecten.

Toch kan het gebeuren dat de kleur om technische redenen net wat anders uitvalt. We rekenen hierbij op Uw begrip omdat we deze zo min mogelijk willen bewerken en geen vertekend beeld willen geven aan onze klanten.

De maten van onze items komen overeen met de standaardmaten voor de gemiddelde wereld vrouwelijke lichaamslengte (1,65m-1,70m)

Indien U hier een uitzondering in bent gelieve hier rekening mee te houden bij Uw maatkeuze m.b.t. Ons Retourbeleid.