Product-,verzend- en retourinformatie

Beautifullady is een webwinkel met artikelen in-stock (op voorraad). Onze items zijn afkomstig uit Azie. (Turkije en China)

We doen ons uiterste best om een zo reëel mogelijke beeld te geven van onze items op de foto’s die we zelf nemen met verschillende lichteffecten. Bij sommige items worden foto’s van de leverancier gebruikt tot eigen foto’s gemaakt en geplaatst worden.

De maten van onze items komen overeen met de standaardmaten voor de gemiddelde wereld vrouwelijke lichaamslengte (1,65m-1,70m).

De productfoto’s op de paspop (lengte 1.80 m) zijn uitgebeeld met kledingmaat S.

Verhoudingen paspop:

Lengte (schouder-grond): 150 cm | Schouderbreedte: 40 cm | Borstomtrek: 86 cm | Taille: 68 cm | Heup: 86 cm

Indien U hier een uitzondering in bent gelieve hier rekening mee te houden bij Uw maatkeuze.

De verzendkosten binnen Nederland is € 3,99 voor een brievenbuspakket en € 5,99 voor een standaardpakket.

GRATIS bezorging vanaf een besteding van € 30.

Voor alle artikelen geldt verzending binnen 1-2 werkdagen, uitgezonderd overmacht tgv bv. problemen die liggen bij het bedrijf verantwoordelijk voor de bezorging. Hierbij kunnen Wij niet aansprakelijk gesteld worden.

We zullen de grootst mogelijke bezorgdheid en snelst mogelijke levertijd in acht nemen bij het aannemen en verwerking van Uw bestelling.

Indien er om de een of andere reden vertraging oploopt zullen wij U binnen 2 werkdagen na het plaatsen van Uw bestelling hiervan op de hoogte brengen. In dat geval hebt U recht op kosteloos annulering van Uw bestelling en zal U Uw geld binnen 14 dagen na annulering teruggestort krijgen op Uw rekening. U hebt hierbij geen recht op schadevergoeding.

De levertijden zijn indicatief. U kunt hier geen rechten aan ontlenen en/of schadevergoeding eisen.

Indien het bestelde product om bepaalde redenen niet geleverd kan worden, zullen wij U een alternatief aanbieden welke U kan aannemen of afwijzen. In dit geval zal het betaalde bedrag eveneens binnen 14 dagen teruggestort worden.

U hebt het recht om Uw aankoop (m.u.v. lingerie-artikelen en accessoires zoals tassen) binnen 14 dagen na ontvangst retour te sturen mits deze ongebruikt en zoveel als mogelijk in originele verpakking is. Hiervoor kunt U gebruikmaken van ons contactformulier/ mail welke we binnen 2 werkdagen zullen beantwoorden.

Na contact zal U een link met de retourlabel toegestuurd worden per mail welke U kunt uitprinten en plakken op Uw retourpakket.

Retourneren van artikelen waar U niet tevreden over bent is op eigen kosten. Dit om onze prijzen zo laag mogelijk te kunnen houden.

Uw tevredenheid staat voor ons op de eerste plaats dus wanneer Uw aankoop van dameskleding niet voldoet aan Uw verwachtingen mag U deze binnen 14 na aankoop retourneren op onze kosten!

Het vergoeden van Uw retourbedrag zal geschieden binnen 14 dagen na ontvangst door ons m.u.v. vakanties en feestdagen. Hierdoor kan enige vertraging oplopen in de verwerking ervan.

Ruilen van producten waarvoor de mogelijkheid bestaat kan binnen 14 dagen op voorwaarde dat de retourkosten en bezorgkosten voor de levering van het nieuwe product ten koste vallen van de klant.

Het risico van beschadiging of vermissing ligt tot moment van bezorging bij Ons of het bedrijf welke verantwoordelijk is hiervoor (postbedrijf).

Alle voorwaarden en prijzen in de webshop zijn geldig muv typefouten en problemen bij de leveranciers van de producten waar wij geen invloed op hebben.